top of page

Hotel Ullensvang

Ullensvang_260817_2380
Ullensvang_260817_2501
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_9ab4
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_dcd4
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_dc53
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_dc62
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_aaa6
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_a94f
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_e20f
Ullensvang_250817_1328

Det 175 år gamle historiske hotellet har vært til stor inspirasjon å jobbe med. Sammen med 5. generasjon laget vi en atmosfære hvor man fortsatt føler historien, men med en moderne klassisk vri basert på arven.

Vi ønsket at gjestene skulle føle seg invitert til dette vakre historiske hotellet. Gjennom oppussing av de fleste fellesarealene, ved siden av hotellrommene, har vi skapt en varm, elegant atmosfære hvor folk både kan være sosiale og føle seg hjemme.

SPISESALEN

Hele spisesalen har blitt totalrenovert. Planløsningen for dette området ble redesignet for å få en mer avslappet atmosfære og bedre flyt. De fleste sitteplassene ble endret til mer komfortable stoler og sofaer. Spiseområdet er så stort at det var viktig å lage flere mindre grupper. For å gjøre hoveddelen av spisesalen enda mer attraktiv designet jeg en enorm lysekrone "Juvelen". Les mer om "Juvelen" her.

FELLESAREALER

Alle sittegruppene på hotellet er pusset opp for å få en oppdatert standard. Gjennom nøye arealplanlegging, et utvalg av komfortable møbler og et varmt fargevalg skapte vi en setting hvor folk ønsker å oppholde seg, sosialisere og slappe av.

 

KORRIDORENE

Korridorene/trappene er totalt renovert med spesialdesignede tepper og en spesiallagd tapet basert på lokal historie og kultur. Samtidskunst laget av en kjent norsk kunstner ble plassert i hver etasje utenfor heisene, for å gjøre hver etasje unik og gjenkjennelig for gjesten.

 

ROM/SUITER

Mange av rommene har blitt oppgradert for å gi gjestene en flott opplevelse på dette historiske hotellet. I hvert rom kan du oppleve en fargeskala som gjenspeiler naturen rundt.

HVA

Hotell

HVOR

Hardanger

NÅR

2012 - 2021

bottom of page